Båt – Smaken den andra december i lakritskalendern

Dagens smak i den andra luckan i lakritskalendern var kort och gott Båt. Andra luckan som sagt och dags för den första besvikelsen i kalendern.

Båt – Är det en smak?

Som rubriken säger – Är båt verkligen en smak? Hur smakar en båt?

Nä, skämt åsido, i dagens lucka handlar den tydligen inte om en smak utan formen på biten. Skall jag vara ärlig så blev jag rätt så besviken , jag hade förväntat mig mer av de bitar som finns i kalendern. Nu förstår jag att det kan vara svårt att fylla 24 luckor med 24 olika varianter av lakrits. På sätt och vis så var det bra att biten kom idag, i lucka nummer två. På så sätt så kanske bitarna med lite (eller snarare mycket) sämre kvalitet kommer i början av perioden. Att all lakrits av riktigt bra kvalitet, som Haupt och kända för att göra, kommer resten av månaden. För jag hoppas verkligen att det blir bättre i framtiden nu.

Vad jag tycker om Båt?

Min åsikt om dagens lakrits framgår säkert i den övriga texten i detta inlägg. Jag är väldigt besviken. Jag tycker att bitarna idag smakade som lakritsbåtar man kan köpa bland smågodiset godisbutiker eller livsmedelsaffärer. Vet inte vad den smakade direkt men inte var det lakrits.

Betygsatte denna på både Haupts webbsida och på deras Facebooksida och jag gav den betyget 1. På facebook-sidan kommenterade jag den ytterligare med att det var en svag etta.

Bilden är tagen av mig själv